- jobb!

2.03.2009




Jobb! Äntligen, äntligen, äntligen! Och för en gångsskull inget jävla bemanningsföretag som urlakar unga individer utan andra möjligheter genom att tvinga dem att ta det absolut sämsta jävla skitjobb som finns eftersom att det är det enda som erbjuds, detta vilket oftast slutar med att man står klockan fem på morgonen i någon skitig lagerlokal så jävla långt från civilisationen att inte ens telefonen fungerar och lastar stora tunga kartonger innehållande nån jävla diskmaskin för hand in i en kolsvart container i 20 minus bara för nån jävla norrman vunnit på tur-bingo och råkat födas i ett land som kan erbjuda femtiotusen i månaden för att vända papper på ett varmt kontor i Oslo men prompt inte vill betala de där extra hundra kronorna för en norsk diskmaskin eftersom att det är så mycket billigare att använda svensk arbetskraft som inte har nåt annat val...


Nae, ett riktigt jobb... eller riktigt och riktigt, det är ju en definitionsfråga numera, men åtminstonne jobb ända fram tilldess att man mot all jävla förmodan skulle ha glömt hur omöjligt det är att få ett vettigt jobb i det här jävla kapitalistlandet så man skulle börja jobba dåligt och få sparken... Fan så skönt!


Tacka fan för invandringen, det verkar ju endast vara invandrare som förstår att det inte ska vara svårigheter med arbetstillfällen.


Ses på Cuebar i fortsättningen.

0 kommentarer:

Free Counter